Coachingstraject STEM/VOEDING voor leerkrachten secundair onderwijs

Productontwikkeling en STEM vormen een perfecte match! Real life uitdagingen moedigen leerlingen aan om een onderzoekende houding aan te nemen en aan de hand van een STEM-didactiek zelf een voedingsproduct te ontwikkelen.

Aan de hand van een coachingstraject voor leerkrachten secundair onderwijs worden tools en handvaten aangereikt om samen met leerlingen een voedingsproduct te ontwikkelen. Tijdens de workshops wordt niet alleen gefocust op het didactische luik maar ook het technologisch aspect. Tijdens de sessies wordt aangeleerd hoe producten ontwikkeld worden en welke technieken hierbij komen kijken.

 

 

21 maart 2018: Generieke workshop

18 april 2018: Appelsap

16 mei 2018: Suikervrije cake

30 mei 2018: Tortilla

19 oktober 2018: Open labo

22 oktober 2018: Open labo

… november 2018: Slotevent

 

1 Reactie

Geef een reactie