DATA

De hogeschool VIVES nodigt je graag uit op de workshops die kaderen binnen het project ‘AfSTEMmen op Food’ en specifek gericht zijn naar leerkrachten secundair onderwijs (2de en 3de graad). Tijdens de workshops wordt niet alleen gefocust op het didactische luik maar ook op het technologisch aspect. Tijdens de sessies wordt aangeleerd hoe producten ontwikkeld worden en welke technieken hierbij komen kijken.

Inschrijven is noodzakelijk en kan via www.eekhoutacademy.be en www.alimento.be.

Heel graag tot dan!

PROGRAMMA

  • 5 februari 2019, 10 – 17 uur (Alimento): Suikerarme cake
  • 20 maart 2019, 14 – 17 uur (Eekhout Academy); deelnemers kiezen één workshop:
    • Appelsap
    • Glutenvrije wraps
    • Suikerarme marsepein

Tijdens elke workshop wordt één case van productontwikkeling in de voedingsindustrie doorlopen, inclusief het werken met de benodigde apparatuur.